hren

Naš je stručni tim  u suradnji s Borisom Blažinićem i Institutom za kvalitetu i razvoj ljudskih potencijala iz Zagreba pokrenuli su programe za povećanje učinkvitosti na organizacijskoj i osobnoj razini.

Total Balance Management TBM®

TOTAL BALANCE MANAGEMENT TBM® za rješavanje emocionalnih, mentalnih i fizičkih blokada u funkciji unaprjeđenja odnosa prema sebi, drugima i poslu. Napredna integrativna metoda, kombinira niz učinkovitih i znanstveno dokazanih tehnika sa zajamčenim trenutno mjerljivim učincima.

Svrha TBM® metode je maksimizirati osobne potencijale i profesionalne performanse te povećati osjećaj unutarnjeg mira, zadovoljstva i blagostanja. Cilj je postići potpuno stanje emocionalnog zdravlja.

Kome je korisna ova metoda?
Poslovnim osobama kako bi postigli stanje “vrhunske izvedbe”, ali i bračnim parovima, roditeljima te sportašima.

Što psiho-profiliranje uključuje?
Uvodni razgovor • Testiranje • Izradu profila • Savjetovanje • TBM™ tretman.

Moguće je odabrati tri razine osobnog psiho-profila:

Basic (osnovna analiza)
Medium (detaljna analiza)
Advanced (detaljna analiza i razvojni plan osobnosti)

Preuzmite brošuru Total Balance Management.

BORIS BLAŽINIĆ je profesor i sudski vještak za psihologiju. psihoterapeut, SHRM konzultant, predavač, trener,licencirani Coach za povećanje i održavanje osobne i organizacijske učinkovitosti. Specijalizirao Transakcijsku analizu, NLP (DVNLP Trainer) i hipnoterapiju. Od Besser-Siegmund-Instituta licencirani Business, Mental, Work-Health Balance i Wingwave Coach. Završio program naprednih tehnika iz područja kvantne psihologije Quantum Entrainment kod Dr. Frank Kinslow-a. Proveo je 1256 treninga u koje je uključeno 11,934 polaznika.

By | 2020-04-20T09:27:02+00:00 April 20th, 2020|Najave|0 Comments